à la carte

Nasa kuhinja

Nas veliki restoran, pored rostilja nudi pravu italijansku kuhinju pice, paste, piletine sa razlicitim prelivima kao i bifteke.

Violeta - Chief Kuhinje

Dorucak

7:00 - 11:00

O nasem restoranu

cuisine

TIP KUHINJE

ITALIJANSKI

Nas meni je kreativno izbalansiran hranom sa celog regiona Italije.Italijanska kuhinja sadrzi veliku raznolikost raznih sastojaka koji se najcesce koriste, od voca, povrca, soseva, mesa itd. Na severu Italije riba , krompir, pirinac, kukuruz, kobasice, svinjetina i razlicite vrste sireva najcesci su sastojci. Jela sa testeninom sa sosom od paradajza(pelata) rasprostranjena su u celoj Italiji.Italijani vole da su njihovi sastojci svezi pa tako i nasa kuhinja uvek raspoleza sa svezim namirnicama i stastojcima.

ZA PANSION TAKODJE NUDIMO

NACIONALNU KUHINJU

Zbog potraznje nasa kuhinja nudi i nacionalna jela, becke snicle, Karadjordjevu sniclu, mlinci sa piletinom-curetinom kao i mnoga druga jela sa rostilja spremana po najboljim standardima.

NASI DEZERTI

Uzbudljiv & Atraktivan ukus

Nasa poslasticarnica nudi od cokoladnog suflea i tradicionalnog tiramisua, do originalnog cheese cake-a i tree lecce, kao i raznih kombinacija palacinki koje ste retko gde probali, takodje razne vocne kupove kao i sezonsko voce.